ÁSZF

ÁSZF

Az ÁSZF tartalmazza a szerződési feltételeket, Kérjük, figyelmesen olvassa el!
Kérjük, ha vásárlóként szolgáltatásainkat igénybe kívánja venni, az ÁSZF-ben meghatározott feltételeket szíveskedjen elfogadni!

Üzemeltetői adatok

  • Cégnév: Parragi Józsefné e.v.
  • Székhely: 9330 Kapuvár, Fő tér 21.
  • Telephely: 9330 Kapuvár, Fő tér 21.
  • Adószám: 47183698-2-28
  • Nyilvántartási szám: 4681339
  • E-mail: annaajandek@annaajandek.hu
  • Telefon: 06-30/466-4093, 06-30/396-3892
  • Tárhely szolgáltató: Terpola Web & Marketing, Polák Péter e.v. 60250672-1-28, 9330 Kapuvár, Fő tér 14. +36303328370, www.terpola.hu, terpola@terpola.hu

Általános tájékoztató

Webáruházunk böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az annaajandek.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!
A webáruház fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében.
Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. Az annaajandek.hu használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) vonatkoznak.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget! A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, amely forintban értendő, és tartalmazza a 27% Áfa-t.

A webáruházban rendelést leadni kizárólag elektronikus úton lehet!
Az esetleges elírásokból eredő károkért üzletünk felelősséget nem vállal!

Regisztráció

A webáruházunkban a böngészés regisztráció nélkül történhet.
Vásárlás regisztrációval, és nélküle is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni. Regisztrálásra a Regisztráció menüpont alatt van lehetőség (gyors, pár adat kell csak hozzá). Kérjük, szíveskedjenek pontos adatokat megadni!

A regisztráció nem kötelezi a Vevőt vásárlásra!

Szállítási feltételek, árak

A megjelenített termékek árai a házhozszállítás költségét nem tartalmazzák!
A termékek átvétele és fizetése utánvéttel történik (egy időben), az átvétel helyén. A termék vételárát a Futár veszi át a Vevőtől, és juttatja el az Eladónak.
A termékek átvehetők: személyesen (9330 Kapuvár, Fő tér 21.)  vagy a futárszolgálattól (Csak Magyarország területén!). A megrendelt termékek házhoz szállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.

Szállítási költség Magyarország területén belül (megrendelt áru mennyiségétől függetlenül) bruttó 29.999,- forint vásárlási összegig előre utalás esetén bruttó 1890,- forint, utánvétes fizetés esetén 2290,- forint.

Bruttó 30.000,- forint vásárlási összeg felett a kiszállítás INGYENES!

Az át nem vett csomag szállítási költségei a Vevőt terhelik, melyet az Eladó jogi úton érvényesíthet is!

Fizetési feltételek:

A termékek mellett feltüntetett áraink bruttó árak, melyek forintban értendőek, és a 27°Áfa-t tartalmazzák!

Webáruházunkban csak utánvétes vásárlásra van lehetőség!

A számlán szereplő végösszeget a csomag kézhezvételekor a futárnak kell megfizetni.
Az utánvét összege a csomagon található címkén szerepel, amely tartalmazza:
- a termékek összértékét
- a szállítási díjat
A futárnak az utánvét összegét kizárólag készpénzben lehet fizetni, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

A számlát minden esetbe a termék mellé tesszük a csomagba!

Jótállás/garancia

Azon dolgozunk, hogy Ön mindig a lehető legjobb minőségű válogatott árut kapja, melyeket gondosan csomagolunk, hogy megóvjuk a sérülésektől! Mindezen gondoskodás mellett is előfordulhat azonban, hogy a szállítás közben egy-egy termék megsérül.

Amennyiben bármilyen sérülést, eltérést tapasztalna, a futár az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 3 munkanapon belül, az  annaajandek@annaajandek.hu email címen, vagy telefonon a 06-30/466-4093-as számon! A megkésett reklamációkat nem áll módunkban fogadni, és automatikusan elutasításra kerülnek!

A hibás, sérülten érkezett áruk Eladóhoz történő visszajuttatásáról a Vevőnek kell gondoskodni a lehető legrövidebb időn belül (Cím: 9330 Kapuvár, Fő tér 21.), az áru ellenértékének megfizetését igazoló bizonylattal együtt. Az áru visszaérkezését követően az Eladó az árut megvizsgálja, jogos panasz esetén az árut cseréli, hiánycikk esetében a vételárat visszafizeti.

A nem rendeltetésszerűen használt, nem megfelelően tisztított, megrongált termékekre garanciát nem vállalunk!

Békéltető Testület:

Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefon: 06-96-520-217

Fax: 06-96-520-218

email: bekeltetotestulet@gymskik.hu

Fogadóóra helye, ideje:

kedd           9-12 óra

szerda        13-15 óra

csütörtök      9-12 óra

Győr Szent István u 10/A földszint

Egyéb feltételek

Az annaajandek.hu webáruház ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.  Az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A Vevőnek joga van a távollevők között kötött szerződésekről szóló rendelet alapján az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A vásárlástól való elállásról az Eladót minden esetben írásban értesíteni kell az annaajandek@annaajandek.hu e-mail címen, vagy a 9330 Kapuvár Fő tér 21. számú postcímen.

Amennyiben a Fogyasztó él ezen lehetőségével (melyet indoklás nélkül megtehet), úgy az Eladó köteles a teljes kifizetett vételárat (szállítási költséggel együtt, amenyiben a kiszállítás díj ellenében történt) 30 napon belül a Vevő részére visszafizetni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.

Üzletünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón.  Üzletünk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A termék visszaszolgáltatása történhet Üzletünkbe személyes visszajuttatással, postai csomagként vagy bármely más futárszolgálattal, az Üzletbe való visszaküldéssel.

Címünk: Parragi Józsefné  

             9330 Kapuvár, Fő tér 21.


 

 

Termék a kosárba került!
Kosár